Copyright © - GMQ Consulting | Kontakta oss

GMQ CONSULTING - EXPERTS FOR RENT

GMQ är ett ungt och flexibelt företag

GMQ är ett ungt och flexibelt företag med erfarna medarbetare med långvarig erfarenhet inom sina områden!

GMQ Consulting bedriver konsultverksamhet rörande IT-frågor och erbjuder en unik kombination av möjligheter under former som gör det enkelt och överskådligt för er som kund. Vi erbjuder såväl specialistkompetens inom UNIX, Linux och Nätverk som helhetsåtaganden rörande IT-frågor. En kombination som ger oss möjligheten att erbjuda avancerad teknik till er med lite mindre IT-miljö och väl beprövade och skalbara lösningar för er med större krav och många användare.

GMQ är ett ungt och flexibelt företag med erfarna medarbetare som har lång erfarenhet och stor kunskap inom IT-området. Våra konsulter drivs av ett stort personligt intresse för teknik och teknisk utveckling i alla dess former, vilket ger er som kund tillgång till kompetens rörande såväl ny och populär teknik så väl som äldre och välbeprövade lösningar.

Vi utgår från Uddevalla på den svenska västkusten och arbetar med kunder i hela landet. Vår fokus ligger på att alltid leverera kompetenta lösningar och vara uppdaterade på den senaste tekniken, både dess styrkor och svagheter.

Läs gärna mer om våra tjänster!

Vi arbetar också med ett flertal svenska och internationella partners.

GMQ CONSULTING - EXPERTS FOR RENT