Copyright © - GMQ Consulting | Kontakta oss

DEDICATED HOSTING

Prisexempel Dedicated Hosting

Processor: Intel E2200, 2.2Ghz
Minne: 1GB DDR2 667 Mhz
Hårddisk: 250GB SATA, 7200RPM
Övrigt: DVD-ROM, Gigabitanslutning, Batteribackup och diesel-aggregat

Månadskostnad: 1390kr

BESTÄLL

Genom tjänsten Dedicated Hosting erbjuds ni som kund en egen server vars kapacitet och specifikation baserat på era behov och önskemål.

Tjänsten levereras med komplett hårdvara vars specifikation baseras på era behov och önskemål och vi står för drift under hela avtalsperioden. Driften sker i en miljö som erbjuder mycket hög tillgänglighet och fysisk säkerhet. Alla tjänster levereras med redundanta kylsystem, säker kraftmatning genom batteribackup och ett stort dieselaggregat. Lokalen är också övervakad dygnet runt, året runt, av driftpersonal med full översikt över serverhallen och dess miljö.

Som kund har ni full administrativ tillgång till er egen server vilket gör tjänsten mycket lämpad för er som har egen driftpersonal och vill ha full kontroll över era system. Ni väljer också helt själva vilket operativsystem, vilka programvaror och tjänster ni vill använda på er egen server.

Exempel på operativsystem kan t.ex vara Linux, NetBSD, FreeBSD och Microsoft Windows.

Priser från 1390kr/månad.

För mer information, kontakta oss!

BESTÄLL HÄR

Hårdvara

Vi använder den senaste hårdvaran från Dell och erbjuder ett brett sortiment av möjliga konfigurationer från de mest ekonomiska till system med mycket hög prestanda och tillgänglighet.

För att säkerhetställa maximal tillgänglighet tecknas Dells på-platsen-avtal på samtlig hårdvara vilket garanterar att hårdvara och reservdelar alltid finns tillgängliga.