Copyright © - GMQ Consulting | Kontakta oss

VIRTUAL HOSTING

Prisexempel Virtual Hosting

Minne: 256MB
Lagring: 10GB
Trafik: 50GB/månad

Månadskostnad: 190kr

BESTÄLL

Tjänsten Virtual Hosting erbjuder ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för enklare tjänster eller som instegslösning för uppstartsprojekt.

Med hjälp av kraftfull hårdvara och avancerad mjukvara för virtualisering kan vi erbjuda er en kompetent och mycket prisvärd lösning för er som behöver en egen server för drift av era tjänster.

Driften sker i en miljö som erbjuder mycket hög tillgänglighet och fysisk säkerhet. Alla tjänster levereras med redundanta kylsystem, säker kraftmatning genom batteribackup och ett stort dieselaggregat. Lokalen är också övervakad dygnet runt, året runt, av driftpersonal med full översikt över serverhallen och dess miljö.

Som kund har ni full administrativ tillgång till er egen server vilket gör tjänsten mycket lämpad för er som har egen driftpersonal och vill ha full kontroll över era system. Ni har också möjligheten att välja på ett flertal olika operativsystem och hanterar själva de programvaror och tjänster ni vill använda på er egen server.

Exempel på operativsystem är t.ex Linux och NetBSD.

Priser från 190kr/månad.

För mer information, kontakta oss!

BESTÄLL HÄR

Hårdvara

Vi använder den senaste hårdvaran från Dell vilket ger oss en stabil och driftsäker plattform för våra tjänster och lösningar.

För att säkerhetställa maximal tillgänglighet tecknas Dells på-platsen-avtal på samtlig hårdvara vilket garanterar att hårdvara och reservdelar alltid finns tillgängliga.