Copyright © - GMQ Consulting | Kontakta oss

GMQ HOSTING

Tillgänglighet, Flexibilitet, Säkerhet

GMQ Hosting lägger stor fokus på tillgänglighet, hög säkerhet och flexibilitet. Vår målsättning är att alltid leverera tjänster av högsta möjliga kvalité.

Vi erbjuder under verksamhetsnamnet GMQ Hosting ett flertal drifttjänster med fokus på hög kvalité och tillgänglighet.

De flesta av våra tjänster stödjer Linux, ett flertal UNIX-varianter samt Microsoft Windows och våra erfarna konsulter har stor vana från driftsäkra system och miljöer.

Dedicated Hosting

Genom tjänsten Dedicated Hosting erbjuds ni som kund en egen server vars kapacitet och specifikation baserat på just era behov. Tjänsten levereras med komplett hårdvara och drift i en miljö med mycket hög säkerhet och övervakning dygnet runt, året runt. Som kund har ni full administrativ tillgång till er egen server vilket gör tjänsten mycket lämpad för er som har egen driftpersonal och vill ha full kontroll över era system.

Läs mer | Beställ

Managed Hosting

Managed Hosting är en tjänst för er som behöver hög tillgänglighet och kapacitet för era tjänster och applikationer, men som vill undvika det extra jobbet det innebär att driftsätta och underhålla utrustning för detta. Tjänsten levereras komplett med hårdvara, programvaror och konfiguration utifrån era behov. Drift, underhåll och övervakning av utrustningen sköts under hela driftperioden av GMQ Hosting och ni som kund kan fokusera på er kärnverksamhet.

Läs mer | Beställ

Virtual Hosting

Tjänsten Virtual Hosting erbjuder ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för enklare tjänster eller som instegslösning för uppstartsprojekt.

Läs mer | Beställ