Copyright © - GMQ Consulting | Kontakta oss

NÄTVERK OCH IP-NÄT

Behöver ni hjälp med ert nätverk?

Vi installerar och underhåller gärna nätverk, brandväggar och övervakning.

Med erfarenhet från avancerade nätverk och lösningar, bland annat från arbete inom ett flertal internetleverantörer, har vi möjlighet att hjälpa er som kund med lösningar som passar just era behov, oberoende av om det rör enklare lokala nätverk eller komplexa lösningar med många knytpunkter och anslutningar.

Lokala nätverk

Vi installerar och driftsätter gärna lokala nätverk hos er. Vi har långvarig erfarenhet från stora som små installationer och arbetar regelbundet med teknik som kan förbättra och förenkla er nätverksanvändning.

Självklart tar vi också gärna hand om ert existerande nätverk.

Brandväggar

Vi hjälper er gärna med installation, drift och underhåll av brandväggar. Vi har god kunskap om brandväggar och säkerhet i nätverk.

Vi arbetar bland annat med brandväggar från svenska Clavister.

Regionala nätverk

Med vår genomgående kunskap om routing och IP kan vi hjälpa er att knyta samman era kontor och avdelningar på bästa sätt. Vi arbetar gärna med Virtuella Privata Nätverk (VPN) och hyrda förbindelser för att knyta samman olika verksamhetsorter på ett kostnadseffektivt och väl fungerande sätt.

Övervakning

Behöver ni övervakning av ert nätverk? Vi erbjuder möjlighet att övervaka belastning, tillgänglighet och kvalité på ert nätverk! Kontakta oss gärna för mera information!